Fizioterapie Bucuresti. Cabinet fizioterapie sector 1 2 3 4 5 6 si centru recuperare medicala sau gimnastica medicala
Centru Kinetiko Kinetoterapie Fizioterapie Masaj Preturi Contact

Kinetoterapie bebelusi
Kinetoterapie copii
Kinetoterapie adulti
Kinetoterapie la domiciliu
Fizioterapie
Masaj de relaxare
Masaj anticelulitic
Masaj terapeutic
Reflexoterapie
Drenaj limfatic


 

 FIZIOTERAPIE

Call Center

Programari Kinetoterapie, Fizioterapie si Masaj

0760.723.703

    Exista multi pacienti care stiu deja ca, pentru afectiunea pe care o au, trebuie sa faca fizioterapie si masaj terapeutic, o data la 6 luni iar intre aceste perioade sedinte de kinetoterapie. Sunt insa si situatii in care pacientii cu diferite afectiuni nu prea stiu exact ce au de facut: kinetoterapie, fizioterapie sau masaj sau totul amestecat? Aici intervenim noi si ne bucuram sa vedem ca inregistram rezultate foarte bune in recuperarea pacientilor respectand o regula simpa, dar de baza a procesului de recuperare:

 

DACA PACIENTUL ARE DURERE INSEAMNA CA ARE O INFLAMATIE LA ACEL NIVEL MOTIV PENTRU CARE NU ARE VOIE SA INCEAPA DIRECT SEDINTELE DE KINETOTERAPIE CACI VA CRESTE INFLAMATIA MAI MULT! SE VA INCEPE  MAI INTATI CU PARTEA DE FIZIOTERAPIE CU MASAJ TERAPEUTIC, PENTRU A DIMINUA DUREREA, DUPA CARE SE VOR INCEPE SEDINTELE DE GIMNASTICA MEDICALA! Din pacate, acest principiu este respectat de foarte putine cabinete de profil, in care pacientul face tot in acelasi timp: si kinetoterapie si fizioterapie si putin masaj, pe principiul de a termina mai repede tratamentul. TOTAL GRESIT!


  La fizioterapie lucram cu aparate BTL, ultima generatie de pe piata, setate pe afectiuni, dispunand de toata gama de curenti si proceduri de fizioterapie: LASER, ULTRASUNET, ELECTROTERAPIE: CURENTI DIADINAMICI, CURENTI INTERFERENTIALI, CURENTI TRABERT, STIMULARE RUSEASCA, IONIZARI, GALVANIZARI, TENS (stimulare nervoasa electrica transcutana) etc.
  De obicei, sedintele de fizioterapie se asociaza cu masajul terapeutic, in special in cazul pacientilor care au probleme de coloana.

 

 

 
 


Copyright © 2019 CENTRUL MEDICAL MEDIKUS . Toate drepturile rezervate.